PRODUCCIÓ AV


PRODUCCIÓ AV


SINOPSIS


A la ciutat de Florència hi vivia una noia de 25 anys anomenada Olivia, la qual havia sigut portada a aquesta meravellosa ciutat a causa de ser un testimoni encobert. Ella havia ajudat a tancar a la presó el major comerciant de droga de la seva ciutat natal, Zurich. No va ser un treball fàcil, va haver de deixar tota la seva vida per aquell treball, abandonar a la seva família,... Tot allò que ella anomenava llar va deixar de ser-ho en quant va sonar el telèfon, que va fer que inicies la seva desgràcia. 
Resulta que aquest home, Peter, el comerciant de droga, era un antic amic de l'infància d'Olivia. Ells havien crescut junts fins al moment de la mort dels pares del Peter. Va ser a partir d'aquell moment quan Peter va canviar la seva conducta, la seva amabilitat s'havia convertit en egoisme, la seva alegria per ràbia,...s'havia tornat un monstre. L'Olivia va intentar ajudar-lo, però ell no es va deixar i molt menys després de que l'Olivia l'hagués refutat la seva estima, quan ell va obrir-li el seu cor d'una manera que no ho havia fet per ningú més. Des de aquell moment ells dos no es van tornar a veure. Ara després de 10 anys va rebre aquella trucada que li va canviar la vida per complet. La seva primera resposta va ser imminent, un no, però de tan insistir que fins i tot el govern es va posar en contacte amb ella, va acceptar. La companyia que pretenia destruir al comerciant coneixia bé les relació entre ells dos, sobretot la debilitat d'ell, l'Olivia. Per aquesta raó i moltes altres van decir-ho fer, com a últim recurs, ja que portaven diversos anys darrere d'ell. 
Quan ella va accedir, la companyia va encarregar-se de que tot surtis perfetament. Van preparar-la amb micròfons,amb càmeres ocultes i la van enviar al magatzem on ell es trobava. Una de les opcions contemplades es que el Peter fugis però no ho va fer, com ho havien contemplat, al veure a l'Olivia. 
L'acció va transcorre en 5 setmanes. La primera l'Olivia va aconseguir apropar-se a ell, fent-li creure que el trobava a faltar. La segona setmana va aconseguir entrar dins de la ret del Peter, com a "consumidora", fent-se passar com una més. La tercera setmana ella va aconseguir apropar-se encara molt més al equip d'ajudants del Peter i així poder obtenir tota l'informació necessària per poder-los fer front. La quarta setmana va poder entrar a la red dels comerciats de Zurich i obtenir tots els documents i plans. La cinquena setmana va aconseguir destruir tota la ret de comerciants de Zurich dirigida pel Peter. Durant totes aquelles setmanes l'Olivia va viure una situació d'amor pel Peter, perquè veia que ell seguia sent el mateix amic de la seva infància encara després d'haver fent coses horribles, també va viure por, desconsol,... totes les emocions imaginables de la manera més intensa. 
Finalment quan va poder retornar a la seva vida, li van avisar que seria portada a una altra ciutat per així tindré una protecció, perquè hi ha molta gent que estaria furiosa amb ella. L'Olivia es va quedar sobtada perquè ningú no li havia avisat d'això i ella no estava disposada a deixar-ho tot, però ho havia de fer per la seva protecció, ja que ja havia començat a rebre amenaces i per la protecció de la seva família. Després d'haver sigut portada a Florència, passats 5 anys, rep la noticia que el fill desconegut fins al moment del major comerciant de droga de Zurich havia sigut descobert i es coneixia que buscava venjança per l'empresonament del seu pare. A l'Olivia se li va vindré el món a sobre i més després de estar a punt de casar-se amb un home meravellós que havia conegut durant la seva estància. Va intentar seguir amb la seva vida amb la major normalitat possible. 
A dos dies de la seva boda, va entrar en el seu departament i va veure al seu futur marit dessagnat en el terra i una nota que deia, tu decideixes el següent.
Continuarà.....

PREPRODUCCIÓ
En aquesta part de la pel·lícula, contractaréa un guinista perquè em faci el guió literari, apartir de qui, li enviaré a un productor per financiar la pel·lícula. A partir el productor si m'ha l'accepta, tindré qui em financiï la pel·lícula. Seguidament faré un guió tècnic també faré un story board, per veure el desenvolupament de la pel·lícula.
Seguidament faré un pla de producció per veure on destinaré tots els diners, localitzacions, actors,...
Llogaré un 3 cotxes, per realitzar unes persecucions ( durant 2 dies )
Els actors, per tal de que sigui molt més econòmic, no seran coneguts ( així també els ajudaré a endinsar-se en aquests món cinematogràfic )
Les localitzacions seran realitzades a Florència i Zurich, per tal de que tots sigui el més realista possible. La grabació de la pel·lícula durarà uns 6 mesos, aproximadament. Com que la pel·lícula serà amb flashbacks i flashfowards, pasarem 3 mesos grabant a Zurich i 2 mesos grabant a Florència. L'últim més serà per  rectificar algunes escenes que no requereixin el fons de la ciutat.
També contractaré a actors de doblatge per a les escenes d'acció i actors secundàris que seran ciutadans de la ciutats on grabem.
Els director de maquillatge, efectes especials , el de il·luminació, so... seran contractats a partir d'una companyia amb un cert prestigi.
El càsting serà relitzat 2 mesos abans del començament de la pel·lícula.

PRODUCCIÓ
Un cop finalitzat el càsting començarà la grabació de la pel·lícula, com ja havíem dit abans, durarà uns 6 mesos. Ens mourem per dos ciutats amb tot l'equip de grabació i actors.

POSTPRODUCCIÓ
Farem el muntatge de la pel·lícula, amb tots els efectes especials, tornarem a grabar les veus, reproduirem els sons (foley artist) que no s'han grabat correctament,....
Li enviaré al continuista per tal de evitar un sal de rècord. Seguidament veurem la pel·lícula totes aquelles persones que hi han participat, si el productor està d'acord ( al seu gust ), podrem realitzar el preestrena de la pel·lícula.
Finalment esperarem que la pel·lícula agradi als espectadors.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

5 MOVIMENTS ARTÍSTICS

WEBQUEST SOBRE EL MÓN DEL CÒMIC

CÀRRECS DEL CINEMA