PRODUCTE PUBLICITARI

TARGET:


Avui toca possar asentar una mica les bases del treball del trimestre, la nostra aplicació. 
Presentació:
Es tracta d'una aplicació que t'ajuda a organitzar-te el dia a dia, sobretot en época d'exàmens. Però a part té l'opció de compartir els apunts en foros, cada matí t'envia consells i recomancions. També pots possar-te recordatoris..
Target: (variables dures i tobes)
El nostre producte està enfocat a estudiants. Eenglobariem des de primer de la ESO, uns 13 anys, fins a la universitat, més o menys uns 24 i 25 anys. Però sbretot ens centrariem en gent de la ESO, perquè potser encara no han trobat el seu mètode d'estudi perfecte. De totes formes al oferir altres opcions que no siguin organitzar-te el temps, qualsevol rang d'edat seria perfecte.
El sexe no importa. Tant homes com dones podrien utilitzar-la. Tot i que potser som les noies a les que ens agrada més tenir-ho tot organitza't.
El nivell socio econòmic seria mitjà i alt.
En quant a la personalitat, haurien de ser persones que vulguin treure el seu màxim profit al dia, que vulguin millorar notes. També gent organitzada, perquè així no has de montar-te tu l'horari i a la vegada gent desorganitzada, per possar ordre als seus estudis.
Sobre els hobbies, gustos... Va dirigida a persones que són actives, per tant que els agradi sortir, quedar amb els amics... En definitva, gent a les els agradi estudiar i gent a qui no. 
Tècniques utilitzades:
- l'ús de paraules esque: "organitza't!"
- per convéncer apareixen uns quants adolescents utilitzant noves tecnologies  i podria ser l'app
- també relacionat amb la tecnologia per dir que som moderns.
- al cartell apareixen les plataformes on està disponible, xarxes socials, codi QR...

CARTELL PUBLICITARI:

file:///C:/Users/usuario/AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary%20Internet%20Files/Content.MSO/PubWebPagePreview/pub11116.1/index.htm


                          


LOGO:



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

5 MOVIMENTS ARTÍSTICS

WEBQUEST SOBRE EL MÓN DEL CÒMIC

CÀRRECS DEL CINEMA